domingo, 14 de noviembre de 2010

XIII Gala de la Federació Catalana de Penyes

Ahir, juntament amb els meus pares i el meu germà Xavi, vaig anar al sopar de la XIII Gala de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona. Anàvem en nom de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló.

Vam arribar una miqueta tard per que li havien de dónar un periquito al Xavi, una companya per la Rufa, i ens vam perdre el pica-pica inicial. Com acabo de dir, vam arrivar una miqueta tard, però, potser va ser per això que vam coincidir al pàrquing amb el president Dani Sánchez-Libre, amb Joan Collet i més. Just després vam pujar i vam anar cap a les taules, on ens vam trobar amb David Gervolés, el portador de Sentimiento Perico. Si us dic la veritat, JO si que vaig menjar a gust: Croquetes, formatge, carn, patates, empanadillas... Per que tenia manú infantil. Però d'altres potser no van menjar tan bé: unes mariconades propies de restaurants "de alto prestigio".

En aquesta gala van estar-hi David García, Lara Rabal i Verónica Boquete (em vaig fer una foto amb elles), el president Dani Sánchez-Llibre, el vicepresident Ramón Condal, Joan Collet, l'imitador del notre presi del Crackòvia, etc...

Francesc Via i Ramón Li (El Senyor del Puro) van presentar els premis. Quan anaven a donar-l'hi el premi a Verónica Boquete, jugadora del Femení, el (gran) Senyor del Puro va cridar "Belén Esteban". I va dir que potser així sortiríen al "sálvame". Quan Vero va sortir a recollir el guardó, va declarar: Como driría Belén Esteban, yo por mi Espanyol ¡MA-TO!

Com cada any, van repartir un seguit de premis. La insígnia d'or va ser pel nostre vicepresident, Ramón Condal. Les insígnies de plata van ser per Tomás Guasch i pel fotógraf Carlos Mira. El guardó pel millor jugador de la temporada 2009-10 "Dani Jarque" va ser per Javi Márquez. El guardó de projecció esportiva va ser per Jordi Amat. El de difusió de Sentiment Blanc-i-Blau va ser per Nacho Julià. I el de veterans va ser per Jordi Lardín. Álvaro Vázquez, Verónica Boquete i el programa de televisió PericosOnline també van ser guardonats.

Jo, Lara Rabal, Verónica Boquete i Xavi

5 comentarios:

Tot Barcelona dijo...

unes mariconades propies de restaurants "de alto prestigio". ¿ qué serán esas mariconades ? ehhh ¡¡¡

Jaume21 dijo...

Miquel: Jajajaj pues mira lo típico: ensaladilla compacta, pétalos de nosequé, canelones delgados, pecho de pollo relleno de setas con unaojita minúscula encima... Todo muy pequeño y que llena poco. ¡Si me dan eso a mí me parece que no como nada! jejejej. Pero todo estuvo muy bien.

Anónimo dijo...

FElicidades atrasadas mas vale tarde que nunca, por cierto tiene muy buena pinta tu equipo este año.
Un saludo

Jaume21 dijo...

Asier: ¡Muchas gracias! Pues sí, el Espanyol está haciendo un muy buen inicio de temporada, de momento jeje.

Sentimiento Perico dijo...

Un placer saludaros, y estoy de acuerdo con la comida....no me gustan las comidas de alto prestigio!.

Saludos.