miércoles, 17 de agosto de 2016

L'exposició de Súper3

Diumenge vam anar a veure l'exposició de Súper3 al palau Robert. Volia anar-hi per recordar tot el que veia quan era petit. És petit, però guai. Només en entrar, hi ha un munt de forats en una paret amb objectes com el carnet de Súper del Floquet deNeu, la Supermà... Després has d'agafar una tarjeta (n'hi ha de dos tipus, una per a grans i una per a petits)i contestar-ne les preguntes.  Hi ha una sala de vídeo on es poden veure trossos de les sèries: Bola de Drac, les Tres bessones, Doraemon, Dr Slump... i on en Fluski parla amb tu.

Entreu a una sala on, a una banda, hi ha l'habitació del nou Súper3 i, a l'altra, molts carnets de totes les èpoques. Llavors entreu al despatx del senyor Pla, on a una banda, és ell qui us parla des d'un quadre, i de l'altra, és el Ric i la Ruïnosa qui us parla. Quan en sortiu, hi trobeu objectes: el monopatí del Petri, la càmara de fotos de la Lila, la roba de la Ruïnosa, del Petri, de la Noti... En acabar aquesta sala, hi ha l'habitació de la Lila... del revés.

En acabar el recorregut, hi unes pantalles amb els personatges de Súper 3. La persona que es faci una foto amb ells, s'ha de col·locar darrere de les pantalles, i una càmera el projectarà a la pantalla. Podeu veure'm a les fotos!

Ho recomano a tots els que vulguin recordar vells temps!

Ahir, i avans-d'ahir,  vaig veure el Detectiu Conan, feia anys i anys que no ho veia. Quins records: El Detectiu Conan, la Ran, l'inspector Mouri i Megure/Megré... Això de transportar-me al temps de quan era petit m'encanta... TV de Catalunya, sisplau, continueu fent les sèries de quan era petit!

1 comentario:

Tot Barcelona dijo...

Me sabe mal...pero no veo TVEN3
Salut