domingo, 19 de septiembre de 2010

Concierto de SUPERTRAMP

Ayer, como muchos ya sabrán, fui al concierto de Supertramp en el Palau Sant Jordi de Barcelona. Mi padre no pudo venir porque caía justamente cuando jugaba el RCDE, así que vino un amigo de Xavi, Alberto. Este ha sido mi primer concierto, y me ha encantado. Esto sí que es música y no la que hay ahora. Empezaron diez minutos tarde, pero aún así me gustó mucho. Aunque no me sabía muchos de los nombres de sus canciones, algunas ya me las sabía o me sonaban. Tocaron The Logical Song, Breakfast in America, School, It's Rainig Again, Dreamer y Give a Little Bit entre muchísimas otras. Gravé muchos videos, incluso gravé School, pero se me acabó la batería y no se guardó.

Como ya he dicho, empezaron diez minutos tarde, pero se compensó porque hablaron un poquito el catalán. "Bona nit Barcelona" dijeron.
Roger Hodgson no estaba en el concierto, pero casi no se notaba. Había un tío que hacía los agudos muy bien. En la vuelta a casa miramos un papel que nos dieron antes del concierto de Roger Hodgson, y estuvimos pensando en ir... ¡y yo iría! Pero cae a finales de marzo y tengo colegio... Aunque si fuera por mi me lo saltaba e iba al concierto...


PD: Mi profe de inglés nos ha dicho que tramp significa vagabundo, osea que Supertramp=Supervagabundo

martes, 7 de septiembre de 2010

Holidays

Teoricament aquesta entrada hauria d'haver-se publicat el dimarts 7 d'aquest mes a les 10:00h, que es quan començo el primer dia de curs. Si és així el programa va bé. Si no ja ho arreclaré.

Ja s'han acabat les vacances. Ara toca currar. Ja he comprat els llibres pel curs que ve. Que faré tercer d'ESO! Ara tocar tornar al cole, aixecar-me a les 7, mates... Jo!

Com ja sabeu, aquest estiu me n'he anat a Belgique on he visitat Bruxelles, Antwerpen, Malines, Gent i Brugge. A part d'aquest viatje tan marevellós (on et destrosses el cul de les 15 hores sentat...), també he fet altres coses: cada tarda anava a la piscina amb els amics, he jugat a la Play Station (Majoritariament al Prince of Persia: The sands of Time (O Las Arenas del Tiempo, com preferiu) amb el meu germà Xavi), he llegit (Acavar-me el Crepúsculo i Asesinato en el Orient Express) i he mirat de tant en tant els blocs amics i actualitzar aquest bloc. També he jugat amb la meva gossa Laika. Sense oblidar-me que cada matí havia de fer deures, clar.

El dilluns 30 vaig començar de nou els entrenaments de futbol (Al C.F. Montornés), i el diumenge vaig jugar el primer partit de la pretemporada. Vam perdre 1-2 contra el Sant Cugat, i podriem haver empatat si no fos per la cagada que va fer un davanter a l'ultima jugada del partit. El Sant Cugat va anar a pel 1-3, un davanter s'em va escapar i li va fer el pase de la muerte al seu company, però jo vaig reaccionar i rapidament vaig posar el peu i vaig taponar el llançament, just desprès un company meu va agafar la pilota i li va pasar al nostre davanter, que sol davant el porter va fallar.

Després d'un estiu una mica tris per la mort de Tomizawa i el primer aniversari de la mort del nostre capità Dani Jarque toca tornar a la rutina. Encara que no tot és dolent, s'ha complert un any de la inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat.

Bueno, com diuen, fue bonito mientras duró.

Siempre nos quedaran las vacaciones de Navidad.

PD: Com torno a començar les classes us haig de dir que ja no podré actualitzar el bloc tant com avans. Haureu d'esperar una miqueta més per llegir! jejeje, bona tornada a les no-vacances!
___________________________________________________________________
PD: Como vuelvo a empezar las clases os tengo que decir que ya no podré actualizar el blog tanto como antes. Tendréis que esperar un poco más para leer! jejeje, buena vuelta a las no-vacaciones!

domingo, 5 de septiembre de 2010

Tragedia en el circuito

Hoy, 5-9-2010, ha muerto con 19 años el piloto japonés de Moto2 Shoya Tomizawa en el circuito de Misano en un brutal accidente en el que un resbalón le ha costado la vida. Scott Redding y Alex de Angelis , que venian por detrás, no pudieron esquivarle y le pasaron por enzima.



Tomizawa D.E.P.

miércoles, 1 de septiembre de 2010

Mi entrevista a Chica en el fanzine de Pericos Montmeló


Como bien podéis leer en el título de este artículo, Mi entrevista a Javi Chica ha sido publicada en el fanzine mensual, numero 6 (septiembre), de Pericos Montmeló. Al principio la gente no se creía que la entrevista la hice yo, aunque pone mi nombre, pero luego ya sí. Espero poder hacer muchas más y que también me las publiquen jejeje.